حدودا 6 ماه پیش ( فوریه 2013 ) بود که کمپانی Nvidia با معرفی بی سر و صدای ابر کارت گرافیک Geforce GTX TITAN 6GB به یک باره شوک عظیمی به بازار کارت های گرافیک و مخصوصا کمپانی رقیب یعنی AMD وارد کرد.
این مدل که قلب تپنده ( GPU ) بسیار قدرتمند GK110 را همراه داشت در برخی از تست ها حتی از خجالت مدرن ترین مدل های Dual GPU موجود در بازار نیز در آمد!
این مدل با قیمت جهانی 999$ و با توجه به قیمت کنونی دلار در کشور عمدتا با قیمتی بالاتر از 3 میلیون تومان به فروش می رفت که از این حیث مسلماً درصد عمده کاربران قدرت خرید چنین کارت گرافیکی را نخواهند داشت.
تقریبا 3 ماه بعد ( می 2013 ) بود که کمپانی انویدیا دومین عضو سری جدید کارت های ساخت خود را معرفی کرد. پردازنده گرافیکی ( GPU ) تعبیه شده در Geforce GTX 780 نیز همانند Geforce GTX TITAN ، GK110 بود اما برخی از واحدهای پردازش گرافیکی در آن غیر فعال شده بود. همچنین حافظه Frame Buffer نیز از 6GB به 3GB تقلیل داده شده بود ولی پیکربندی نوع ، فرکانس و رابط حافظه دقیقا همانند Geforce GTX TITAN بود.
ادامه بررسی در وب سایت شهر سخت افزار .....
در این تاپیک همچنین در مورد کمی و کاستی های این رویو و کلا در مورد GIGABYTE Geforce GTX 780 WindForce 3X OC 3GB صحبت خواهیم کرد .
منتظر نظرات شما دوستان هستیم ...
.
.
....
......
|
با تشکر از نگارنده عزیز بابت بررسی حرفه ای و کامل این محصول، یکی دو نکته خیلی ریز در قسمت بررسی معماری به چشمم خورد:
Polymorph و engiens اضافه هستند5 قسمت سبز رنگی که در تصویر Die این GPU مشاهده می کنید Polymorph GPC engines نامیده می شوند.
این مورد برای خودم سوال پیش اومد، واحد های TMU وظیفشون مَپینگ تکسچر ها به سطوح هست، منظور از پردازش sample و اعمال فیلتر چیست؟همچنین واحد های Texture unit که منابع مهمی برای پردازش sample یا اعمال filter های متعدد بر روی تصاویر محسوب می شوند
*MoJtAbA* (29-08-13), Mahdi_Moosavi (29-08-13), msilver (02-09-13), Rezasam1 (29-08-13)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Erfan. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد نکته اول ممنون .عبارت GPC رو حذف کردم .
در مورد نکته دوم برای توضیحات بیشتر می تونید به Whitepaper خود کمپانی انویدیا در مورد Kepler GK110 Architecture مراجعه کنید. صفحه 12 در مورد Texture Improvements توضیحاتی ارائه شده.
.
.
....
......
با سپاس از نگارنده ی عزیز
فقط یک نکته ی ریز نظرم رو جلب کرد و برام سوال ایجاد کرد که شاید ارتباط چندانی به موضوع نداشته باشه، اما خب برای من سواله:
در مورد نویز 40 دسی بل، تا جاییکه من میدونم نویز 25 دسی بل حدودا معادل صدای وزش باد از لای شاخ و برگ درختان است و تقریبا نویز آستانه ی است برای محل های ساکت! یعنی بالاتر از 25 دسی بل مخصوصا بالای 30 کمی آزار دهنده است. میخواستم مطمئن بشم آیا مطمئنید 40 دسی بل حدودا معادل نویز اتاق نشیمن خلوت است؟ چون با اطلاعات من نویز چنین اتاق نشیمنی باید حدود همون 25 باشه و نویز 40 آزار دهنده محسوب میشه!
شما در مورد 5 قسمت سبز رنگ گفتید اون مطلب رو که میشه 5 تا GPC وگرنه اگه در مورد Polymorph Engine ها هست میشه 15 تا Polymorph Engine (به تعداد SMX های GK110 که از این 15 تا 3 تا غیر فعال هستند)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بابت Whitepaper هم ممنون.
*MoJtAbA* (29-08-13), Mahdi_Moosavi (29-08-13), msilver (02-09-13), Rezasam1 (29-08-13)
شما این Page رو ملاحضه کنید، اینجا چند نمونه از Noise Level ها مثال زده شده : http://www.guru3d.com/articles_pages...review,11.htmlبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehrdad_CS برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
*MoJtAbA* (30-08-13), Mehrdad_CS (29-08-13), msilver (02-09-13), Rezasam1 (29-08-13)
|
اوکی ... من از همون ابتدا اشتباه برداشت کرده بودم ... مرسی ..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Erfan. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اصلاح شد ...
.
.
....
......
سپاس گزارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تقریبا اغلب Noise Level ها با دانش قبلی من همخوانی داشت، اما در یکی دو مورد هم متفاوت بود. از جمله همین اتاق نشیمن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mahdi_Moosavi (29-08-13), msilver (02-09-13), Rezasam1 (29-08-13)
سلام
قبل از هر چیز خسته نباشید میگم بهتون بابت بررسی
فعلا فرصت نشد کامل بررسی تون رو مطالعه کنم اما خب یک ایرادی که در بخش بنچمارک ها به نظرم رسید عدم استفاده از Min FPS هستش که در کنار Avg FPS خیلی بهتر عملکرد کارت رو نشون میده.
همچنین خیلی متعجب شدم که عناوینی عظیمی مثل Crysis 3 ، Metro ، BattleField 3 و ... که GPU قدر ترین کارت ها رو تا مرز انفجار پیش می برن !! ازشون استفاده نشده.
nothing is as it seems
ممنون بابت نقدتون ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohamad70 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببینید در مورد Min FPS هنوز خیلی از وب سایت های معتبر ازش استفاده نمی کنند ... مثلا GURU3D یا TECHPOWERUP یا ... یعنی هنوز اکیدا جزو استانداردهای بین المللی نیست ... از طرفی پارامتر Min FPS به نوع سیستم Testbed و حتی درایورهای گرافیکی و .... به شدت حساسه و مایی که تو این وضعیت به شدت با کمبود امکانات سر و کار داریم ... شاید کمبود نتایج تو آرشیو لابراتوار خیلی اذیتمون می کنه ... ولی در کل تا حدودی حق رو به شما می دم ... شاید تو رویوهای آینده این مشکل هم حل بشه ...
ببینید اگر یه مقدار سرچ کنید در مورد گیم هایی که نام بردید ، می بینید که Benchmark Tool معتبری برای این گیم ها وجود نداره ... بقیه سایت ها معمولا به صورت دستی یه مرحله از بازی رو انتخاب می کنند و بعد با استفاده از نرم افزار FRAPS تو یه تایم مشخص ( مثلا 90 ثانیه ) بعد از استارت بنچ مارک میانگین FPS رو ثبت می کنند . حالا تو اون 90 ثانیه کاراکتر رو کجاها می برن یا چه اتفاقاتی میفته دیگه خودشون می دونن. ولی این کار 2 تا نقطه ضعف داره :همچنین خیلی متعجب شدم که عناوینی عظیمی مثل Crysis 3 ، Metro ، BattleField 3 و ... که GPU قدر ترین کارت ها رو تا مرز انفجار پیش می برن !! ازشون استفاده نشده.
- چون Benchmark نام برده استاندارد نیست و معلوم نیست تو اون 90 ثانیه چه اتفاقاتی میفته شاید آن چنان استاندارد نباشه نتایج ( نظر شخصی ).
- کاربر بیننده نمی تونه اون Benchmark رو بر روی سیستم خودش اجرا کنه ... در نتیجه نمی تونه درک مشخصی از وضعیت کارایی قطعه نام برده داشته باشه ... این مورد برای مایی که آرشیو خوبی نداریم هنوز خیلی بیشتر آزاد دهندست ...
در صورتی که تمامی تست های ما عمدتا توسط Benchmark معتبر خود بازی یا Benchmark Tool های معتبر موجود در نت انجام میشه ...
بازم اگر در مورد دو نکته ای که ازشون نام بردی راهی به ذهنت می رسه با Benchmark Tool استانداردی میشناسی حتما با ما در میان بزار ...
ممنون .
.
.
....
......
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks